Ondernemers willen ondernemen en zo weinig

mogelijk tijd kwijt zijn aan andere zaken.

 

 

 

Het verzorgen van de administratie en optimaliseren van de fiscale en juridische structuur wordt door ondernemers vaak als hinderlijk en tijdrovend ervaren. Deze onderwerpen behoren immers niet tot de kernactiviteiten van de ondernemer. Dit terwijl een up-to-date administratie van essentieel belang is voor het succesvol ondernemen. Weten waar je financieel staat en daarop ook actie kunnen ondernemen. Op die manier kun je optimaal ondernemen en haal je het beste resultaat uit je bedrijf.

 

Het is dus van groot belang dat het verzorgen van de administratie op een professionele manier gebeurt, zodat op ieder moment online de financiële situatie voor de ondernemer helder is en hij zich kan focussen op zijn kernactiviteiten. Daarnaast dient de fiscale en juridische positie van de onderneming op een goede wijze te worden gestructureerd. Fouten en tekortkomingen kunnen hier immers gemakkelijk leiden tot aanzienlijke financiële consequenties. Door middel van een inventarisatie kunnen wij uw fiscale en juridische positie bepalen en daar waar nodig optimaliseren.

 

 

Cloudia voorziet in deze behoefte door laagdrempelig te zijn en op gedegen en praktische wijze tegen zeer concurrerende tarieven uw complete administratie te verzorgen en u te adviseren op fiscaal en juridisch gebied. Daarnaast zullen wij op regelmatige basis met de ondernemer overleggen zodat we goed op de hoogte zijn van zijn situatie. Op die manier weten we wat er speelt en kunnen we daar op inspelen. Onze mensen komen van de bekende advieskantoren en uit het bedrijfsleven en brengen een grote ervaring met zich mee.

Wij zijn van mening dat een totaal pakket tegen een vooraf vastgesteld tarief voorziet in een behoefte en bijdraagt aan een transparant en kwalitatief goed product. Dit is ook de reden dat wij in nagenoeg alle gevallen prijsafspraken maken op basis van het aantal te verwerken facturen (in- en verkoopfacturen).